De Xaralyn sfeerhaard model Goya is een moderne elektrische haard die een prachtige aanvulling kan zijn op elk interieur. Het model heeft een strak ontwerp en is ontworpen om te passen in een eigentijdse woonomgeving. De haard kan worden geplaatst in de woonkamer, de slaapkamer of zelfs in een kantoorruimte.

 

De Goya haard maakt gebruik van LED-verlichting om een realistisch vuureffect te creëren. Dit vlammeneffect is niet te onderscheiden van echt vuur en kan naar eigen smaak worden ingesteld. De intensiteit van de vlammen is regelbaar en er kan zelfs worden gekozen uit verschillende kleuren, waaronder rood, blauw, en groen.

 

De haard heeft ook een verwarmingsfunctie die in verschillende standen kan worden ingesteld. Hierdoor kan de haard niet alleen voor sfeer zorgen, maar ook voor warmte op koudere dagen. De haard beschikt bovendien over een oververhittingsbeveiliging, wat de veiligheid ten goede komt.

 

De Goya haard is ontworpen als een vrijstaand model, wat betekent dat deze op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst zonder dat er een ombouw nodig is. Dit geeft de haard een eigentijdse en moderne uitstraling die past bij een strak interieur. De haard is voorzien van een glazen front en een stijlvolle omlijsting die bijdraagt aan de moderne uitstraling van de haard.

 

De bediening van de Goya haard is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De haard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de haard kan worden in- en uitgeschakeld, het vlammeneffect kan worden geregeld en de warmtefunctie kan worden ingesteld.

 

Al met al is de Xaralyn sfeerhaard model Goya een prachtige haard die veel sfeer en warmte kan toevoegen aan een eigentijds interieur. Dankzij het realistische vlammeneffect en de verwarmingsfunctie is dit een ideale haard voor iedereen die op zoek is naar comfort en gezelligheid in huis, zonder de nadelen van een traditionele open haard.