Charlton & Jenrick i-serie Slim

De Charlton & Jenrick i-serie Slim is ontworpen om een realistisch vuureffect te bieden zonder dat er een echt vuur of brandstof nodig is. Hier zijn enkele kenmerken en details van de Charlton & Jenrick i-serie Slim:

  1. Design en afmetingen: De i-serie Slim heeft een slank en eigentijds ontwerp, waardoor hij perfect is voor installaties in moderne interieurs. Het heeft een smal profiel en kan worden ingebouwd in een wand of cinewall om een strakke en naadloze uitstraling te creëren. De afmetingen van de haard zijn meestal beschikbaar in de productinformatie en kunnen variëren.

  2. Realistisch vuureffect: De i-serie Slim maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een realistisch vuureffect te creëren. Het maakt gebruik van LED-verlichting en een combinatie van rook- en vlameffecten om een authentieke en levendige vlam te simuleren. Dit zorgt voor een sfeervolle en gezellige ambiance in de kamer.

  3. Warmteafgifte: De i-serie Slim kan ook warmte afgeven om een extra warmtebron te bieden. Het heeft een ingebouwde verwarmingseenheid die kan worden bediend via de haard zelf of een afstandsbediening. Het verwarmingsvermogen kan doorgaans worden aangepast om de gewenste warmte-output te regelen.

  4. Bedieningsgemak: Deze elektrische haard is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het kan worden bediend via een bijgeleverde afstandsbediening, waardoor je de haard kunt in- en uitschakelen, de vlamintensiteit kunt aanpassen en de warmte-instellingen kunt regelen. Sommige modellen hebben ook programmeerbare thermostaten en timers voor extra gemak.

  5. Veiligheid en efficiëntie: De i-serie Slim is ontworpen met veiligheid en energie-efficiëntie in gedachten. Het maakt gebruik van LED-verlichting, wat energiezuinig is en een lange levensduur heeft. Daarnaast is het uitgerust met veiligheidskenmerken, zoals oververhittingsbeveiliging en een thermische uitschakeling, om de haard veilig te houden tijdens het gebruik.

Maak jouw eigen website met JouwWeb