Flamerite Fires Lola

Flamerite Fires biedt verschillende modellen elektrische haarden, waaronder de Lola. De Lola is een moderne aan de wand gemonteerde sierhaard met een strak ontwerp dat past bij verschillende interieurstijlen. Hier zijn enkele kenmerken van het Lola-model:

 

  • Realistisch vlameffect: De Lola heeft een gepatenteerd opti-myst vlameffect, dat wordt gecreëerd door waterdamp en licht. Dit zorgt voor een zeer realistische vuurbeleving en een rustgevend vuureffect.

  • Verwarmingsopties: De Lola heeft twee verwarmingsinstellingen en kan een ruimte tot 2 kW verwarmen. Het kan ook worden gebruikt als een alleen-vuur-belevingsproduct, zonder de verwarming aan te zetten.

  • Afstandsbediening: De Lola wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard kunt bedienen en de vlammeneffecten en verwarmingsinstellingen kunt aanpassen.

  • Veiligheid: De Lola is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft onder andere een oververhittingsbeveiliging en veiligheidsglas.

  • Installatie: De Lola is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies. Het is geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

 

Kortom, de Lola van Flamerite Fires is een stijlvolle en functionele elektrische haard met realistische vlameffecten en verschillende verwarmingsinstellingen, waarmee je een gezellige en comfortabele sfeer kunt creëren in huis of op het werk.

Maak jouw eigen website met JouwWeb