Flamerite Fires Glazer

Flamerite Fires Glazer is een stijlvolle, wandgemonteerde elektrische haard met een eigentijds ontwerp en innovatieve functies. Hier zijn enkele kenmerken van het Glazer-model:

 

  • Realistische vlammen: De Glazer maakt gebruik van Flamerite Fires' gepatenteerde OmniGlide 2.0 vlamtechnologie, wat zorgt voor een zeer realistische vuurbeleving. Het vuurbeeld kan worden aangepast met verschillende kleuren en helderheidsniveaus.

  • Verwarmingsopties: De Glazer heeft twee verwarmingsinstellingen en kan een ruimte tot 2 kW verwarmen. Het kan ook worden gebruikt als een alleen-vuur-belevingsproduct, zonder de verwarming aan te zetten.

  • Afstandsbediening: De Glazer wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard kunt bedienen en de vlammeneffecten en verwarmingsinstellingen kunt aanpassen.

  • Multifunctionele afstandsbediening: De afstandsbediening heeft ook een ingebouwde thermostaat, waarmee je de temperatuur in de ruimte kunt regelen. Daarnaast is het mogelijk om met de afstandsbediening de luchtvochtigheid en verlichting aan te passen.

  • Veiligheid: De Glazer is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft onder andere een oververhittingsbeveiliging en veiligheidsglas.

  • Installatie: De Glazer is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies. Het is geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

  • Achtergrondverlichting: De Glazer heeft een optie voor achtergrondverlichting, waardoor de haard een extra dimensie aan de kamer geeft en zorgt voor een unieke sfeer.

 

Kortom, de Glazer van Flamerite Fires is een stijlvolle en functionele elektrische haard met realistische vlameffecten, verschillende verwarmingsinstellingen, een multifunctionele afstandsbediening en een optie voor achtergrondverlichting. Dit maakt de Glazer een geweldige aanvulling op elke moderne woonkamer of kantoorruimte.

Maak jouw eigen website met JouwWeb