De Aflamo Royal Paris is een stijlvolle en elegante sfeerhaard met een klassiek ontwerp, dat perfect past in een chique en luxueuze interieurstijl. Het is ontworpen om de sfeer van een echte open haard te creëren en om uw woonruimte gezelliger en comfortabeler te maken.

 

De Royal Paris sfeerhaard heeft een rechthoekige vorm en is afgewerkt in een prachtige glanzende zwarte kleur, met gouden details die een luxe uitstraling geven. Het apparaat heeft een glazen voorkant en is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de juiste maat voor uw ruimte kunt kiezen.

 

De haard maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie om een realistisch vlameffect te creëren dat vrijwel niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. De vlammen bewegen op de achtergrond van een verlichte houtset en zijn instelbaar op verschillende intensiteitsniveaus en kleuren, zodat u de haard naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

 

De Aflamo Royal Paris sfeerhaard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u het vuurbeeld, de temperatuur en de helderheid van de vlammen kunt aanpassen. Het apparaat heeft ook een thermostaat en een timerfunctie, zodat u het kunt instellen om op bepaalde tijden in- of uit te schakelen.

 

De haard is zeer energiezuinig en heeft een laag energieverbruik. Het heeft geen gasaansluiting nodig en kan gemakkelijk worden aangesloten op een standaard stopcontact. Het is dus een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw huis of kantoorruimte.

 

De Aflamo Royal Paris sfeerhaard is ook zeer veilig in gebruik. Omdat er geen echt vuur is, zijn er geen vonken of rook die uit de haard komen. Bovendien heeft de haard een oververhittingsbeveiliging en schakelt deze automatisch uit als hij te warm wordt.

 

Kortom, de Aflamo Royal Paris sfeerhaard is een prachtige en elegante haard met een realistisch vlameffect en een klassiek ontwerp. Het is energiezuinig, veilig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een chique en luxueuze sfeerhaard voor hun huis of kantoor.