Dimplex 3 Step

Dimplex 3 Step

De Dimplex 3step sfeerhaard is een elektrische haard die is ontworpen om de sfeer en warmte van een traditionele open haard te bieden, zonder dat daarbij de nadelen van rook en as vrijkomen. Het apparaat is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van elektrische haarden en biedt verschillende functies en instellingen om de gebruiker volledige controle te geven over de sfeer en warmte in de kamer.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Dimplex 3step sfeerhaard is het Opti-Myst vlam- en rookeffect, dat zorgt voor een realistisch en levendig vlambeeld dat bijna niet van een echte open haard te onderscheiden is. Het effect wordt gecreëerd door waterdamp en licht, waardoor het vlambeeld volledig instelbaar is.

 

Het apparaat beschikt ook over een verwarmingselement dat warmte kan leveren aan de kamer. De verwarming kan worden ingesteld op verschillende temperaturen en kan worden uitgeschakeld als alleen de sfeer van de haard gewenst is. Het apparaat is uitgerust met een thermostaat die de kamertemperatuur in de gaten houdt en de verwarming automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

 

De Dimplex 3step sfeerhaard is eenvoudig te installeren en kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals op een standaard of als inbouwhaard. Het apparaat is ook zeer veilig in gebruik en is voorzien van oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie.

 

Al met al biedt de Dimplex 3step sfeerhaard een realistische en comfortabele oplossing voor iedereen die de sfeer van een open haard wil ervaren zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb