De Dimplex Cassette 725 is een inbouwsfeerhaard die ontworpen is om een realistische open haard ervaring te bieden zonder de nadelen van traditionele open haarden. Het houtset heeft een breedte van 72,5 cm en kan worden ingebouwd in uw muur of meubel voor een naadloze uitstraling.

 

De Cassette 725 heeft een realistisch vlameffect dat wordt gegenereerd door middel van LED-verlichting en weerspiegeld wordt op een zwarte spiegel achtergrond. Het vlameffect kan worden aangepast met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De Cassette 725 heeft ook een variabel vlambeeld dat u kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 

De Cassette 725 heeft een modern en strak ontwerp en past goed bij verschillende interieurstijlen. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste en duurzame uitstraling.

 

De installatie van de Cassette 725 is eenvoudig en het apparaat is veilig in gebruik omdat er geen echte vlammen en brandstof worden gebruikt en er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging.

 

Kortom, de Dimplex Cassette 725 is een prachtige en praktische toevoeging aan uw interieur. Met zijn realistische vlameffect, verwarmingsfunctie en moderne ontwerp biedt het apparaat zowel sfeer als warmte, zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb