Trimline Solus 150E

De Trimline Solus 150E is een zeer grote en indrukwekkende elektrische sierhaard van Trimline Fires, die bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een haard die echt een statement maakt in hun huis of kantoorruimte.

 

De Solus 150E is 1,50 meter breed en biedt een enorm vlameffect dat in elke kamer direct de aandacht trekt. Het vlameffect wordt gecreëerd door middel van het gepatenteerde "Eco Wave" vlameffect van Trimline, dat een zeer realistisch en aanpasbaar vlameffect biedt.

 

De Solus 150E is net als de andere sierhaarden van Trimline Fires zeer energiezuinig en heeft een laag energieverbruik. Dit betekent dat de haard kan worden gebruikt zonder zich zorgen te maken over hoge energiekosten. Het apparaat heeft ook een timerfunctie waarmee het automatisch kan worden uitgeschakeld na een bepaalde tijd.

 

De haard is voorzien van een groot glazen paneel, zodat het vlameffect vanuit verschillende hoeken zichtbaar is. Het apparaat kan worden geleverd met een schouw, waardoor het een prachtige en complete haardoplossing is.

 

Het installatieproces van de Solus 150E is ontworpen om zo snel en eenvoudig mogelijk te zijn. De haard kan aan de muur worden gehangen zonder dat er ingrijpende bouwwerkzaamheden nodig zijn.

 

Tot slot is de Solus 150E zeer veilig in gebruik. Het apparaat heeft een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het automatisch wordt uitgeschakeld als het te warm wordt.

 

Kortom, de Trimline Solus 150E is een zeer indrukwekkende en opvallende elektrische sierhaard die bedoeld is voor grote kamers en open ruimtes. Het apparaat biedt een zeer realistisch en aanpasbaar vlameffect, is energiezuinig en veilig in gebruik. Het kan worden geleverd met een schouw en kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Maak jouw eigen website met JouwWeb