Flamerite Fires Iona

Flamerite Fires Iona is een moderne, vrijstaande elektrische haard met een stijlvol en minimalistisch ontwerp. Hier zijn enkele kenmerken van het Iona-model:

 

  • Realistische vlammen: De Iona maakt gebruik van Flamerite Fires' gepatenteerde OmniGlide 2.0 vlamtechnologie, wat zorgt voor een zeer realistische vuurbeleving. Het vuurbeeld kan worden aangepast met verschillende kleuren en helderheidsniveaus.

  • Verwarmingsopties: De Iona heeft twee verwarmingsinstellingen en kan een ruimte tot 2 kW verwarmen. Het kan ook worden gebruikt als een alleen-vuur-belevingsproduct, zonder de verwarming aan te zetten.

  • Afstandsbediening: De Iona wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard kunt bedienen en de vlammeneffecten en verwarmingsinstellingen kunt aanpassen.

  • Multifunctionele afstandsbediening: De afstandsbediening heeft ook een ingebouwde thermostaat, waarmee je de temperatuur in de ruimte kunt regelen. Daarnaast is het mogelijk om met de afstandsbediening de luchtvochtigheid en verlichting aan te passen.

  • Veiligheid: De Iona is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft onder andere een oververhittingsbeveiliging en veiligheidsglas.

  • Installatie: De Iona is een vrijstaande haard en vereist geen speciale installatie. Het enige wat nodig is, is een stopcontact om de haard van stroom te voorzien.

  • Decoratieve opties: De Iona heeft een aantal decoratieve opties, waaronder keramische kiezels en houtblokken, om de haard aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

 

Kortom, de Iona van Flamerite Fires is een moderne en functionele elektrische haard met realistische vlameffecten, verschillende verwarmingsinstellingen, een multifunctionele afstandsbediening en decoratieve opties. Dit maakt de Iona een geweldige aanvulling op elk interieur en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken en stijlvolle elektrische haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb