Dimplex Avalone wit

De Dimplex Avalone sfeerhaard wit is een moderne en elegante elektrische haard die is ontworpen om een gezellige sfeer te creëren in elke kamer. Het heeft een strak en minimalistisch design met een witte afwerking en een rechthoekige glazen voorkant.

 

De haard maakt gebruik van de gepatenteerde Optiflame technologie van Dimplex om een realistisch vuureffect te creëren. Dit wordt bereikt door middel van LED-verlichting die de vlammen simuleert en een warme, gezellige sfeer creëert. De vlamhelderheid is instelbaar, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen.

 

De Dimplex Avalone sfeerhaard wit heeft twee warmtestanden (1 kW en 2 kW) en een thermostaatregeling, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen. Het is geschikt voor gebruik in kamers tot 25 vierkante meter en kan worden gebruikt als standalone sfeerhaard of worden ingebouwd in een muur voor een naadloze look.

 

Een ander voordeel van de Dimplex Avalone sfeerhaard wit is dat het zeer energiezuinig is en geen uitstoot produceert, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Het heeft ook een afstandsbediening waarmee je de haard kunt bedienen vanaf een comfortabele afstand.

 

De Dimplex Avalone sfeerhaard wit is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle haard die past bij de inrichting van hun huis. Het biedt een realistisch vuureffect en is gemakkelijk te bedienen, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar de warmte en gezelligheid van een haard zonder de rommel en het onderhoud van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb