De Dimplex Stockbridge is een vrijstaande elektrische sfeerhaard die de uitstraling van een traditionele houtkachel combineert met de voordelen van een elektrische haard. Het apparaat heeft een klassiek en stijlvol ontwerp en past goed bij verschillende interieurstijlen.

 

De Stockbridge heeft een realistisch vlameffect dat wordt gegenereerd door middel van LED-verlichting en weerspiegeld wordt op een zwarte spiegel achtergrond. Het vlameffect kan worden aangepast met behulp van de meegeleverde afstandsbediening en heeft verschillende kleur- en helderheidsopties, zodat u het vlammeneffect naar wens kunt aanpassen.

 

De Stockbridge heeft ook een verwarmingsfunctie met twee warmtestanden: 1 kW en 2 kW. De warmte wordt gegenereerd door middel van een ingebouwd verwarmingselement en kan ook worden bediend met de afstandsbediening. De temperatuur kan ook worden geregeld met de thermostaatfunctie.

 

De Stockbridge is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste en duurzame uitstraling. Het apparaat is eenvoudig te installeren en te verplaatsen, wat het perfect maakt voor mensen die flexibiliteit willen in de indeling van hun interieur.

 

Het apparaat is veilig in gebruik omdat er geen echte vlammen en brandstof worden gebruikt en er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast is het apparaat energiezuinig en milieuvriendelijk.

 

Kortom, de Dimplex Stockbridge is een mooie en praktische toevoeging aan uw interieur. Met zijn realistische vlameffect, verwarmingsfunctie en klassieke ontwerp biedt het apparaat zowel sfeer als warmte, zonder de nadelen van een traditionele houtkachel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb