Flamerite Fires Exo

Flamerite Fires Exo is een moderne, wandgemonteerde elektrische haard met een opvallend ontwerp en innovatieve functies. Hier zijn enkele kenmerken van het Exo-model:

 

  • Realistische vlammen: De Exo maakt gebruik van Flamerite Fires' gepatenteerde OmniGlide 2.0 vlamtechnologie, wat zorgt voor een zeer realistische vuurbeleving. Het vuurbeeld kan worden aangepast met verschillende kleuren en helderheidsniveaus.

  • Verwarmingsopties: De Exo heeft twee verwarmingsinstellingen en kan een ruimte tot 2 kW verwarmen. Het kan ook worden gebruikt als een alleen-vuur-belevingsproduct, zonder de verwarming aan te zetten.

  • Afstandsbediening: De Exo wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard kunt bedienen en de vlammeneffecten en verwarmingsinstellingen kunt aanpassen.

  • Multifunctionele afstandsbediening: De afstandsbediening heeft ook een ingebouwde thermostaat, waarmee je de temperatuur in de ruimte kunt regelen. Daarnaast is het mogelijk om met de afstandsbediening de luchtvochtigheid en verlichting aan te passen.

  • Veiligheid: De Exo is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft onder andere een oververhittingsbeveiliging en veiligheidsglas.

  • Installatie: De Exo is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies. Het is geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

 

Kortom, de Exo van Flamerite Fires is een opvallende en functionele elektrische haard met realistische vlameffecten, verschillende verwarmingsinstellingen en een multifunctionele afstandsbediening, waarmee je een gezellige en comfortabele sfeer kunt creëren in huis of op het werk.