De Xaralyn sfeerhaard model Bolea is een unieke en stijlvolle elektrische haard die de perfecte combinatie biedt van modern design en functionaliteit. De Bolea is ontworpen om zowel visueel als functioneel aan de hoogste eisen te voldoen.

 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Bolea is het vlammeneffect dat wordt gecreëerd door de LED-verlichting. Het vlammeneffect is zeer realistisch en lijkt sterk op de vlammen van een echte open haard. Daarnaast heeft de haard een verwarmingsfunctie waarmee de ruimte waarin de haard is geïnstalleerd, snel en eenvoudig kan worden verwarmd.

 

De Bolea heeft een minimalistisch design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het frame van de haard is gemaakt van staal en de zijkanten zijn afgewerkt met zwart glas. Hierdoor past de Bolea perfect in een modern interieur. Bovendien is de haard verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor deze geschikt is voor zowel grote als kleine ruimtes.

 

Een ander voordeel van de Bolea is dat deze eenvoudig te installeren is. De haard kan zonder bouwkundige aanpassingen in een muur of wand worden geplaatst, waardoor het installatieproces snel en gemakkelijk is.

 

Al met al is de Xaralyn sfeerhaard model Bolea een prachtige haard die zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Dankzij het realistische vlammeneffect en de mogelijkheid om de ruimte te verwarmen, is dit een ideale haard voor iedereen die op zoek is naar comfort en gezelligheid in huis, zonder de nadelen van een traditionele open haard.