Element4 Ambiance serie

Het elektrische haardmodel Ambiance van Element4 is een prachtige haard die ontworpen is om een gezellige en sfeervolle sfeer in huis te creëren. Het is een inbouwhaard die gemakkelijk in de muur kan worden geïnstalleerd en die verkrijgbaar is in verschillende afmetingen.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Element4 Ambiance elektrische haard is de hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie die gebruikt wordt om realistische vlammen en gloeiende kolen te creëren. Dit maakt de haard visueel bijna niet te onderscheiden van een echte open haard, maar dan zonder de nadelen zoals roet, as en rook. Bovendien kunt u met de Ambiance elektrische haard van Element4 ook genieten van het vlammenspel zonder dat er warmte wordt afgegeven, wat handig is voor de warmere maanden.

 

Een ander voordeel van de Element4 Ambiance elektrische haard is dat hij gemakkelijk te bedienen is met een afstandsbediening. U kunt de vlamhoogte en de warmte-instellingen aanpassen om de perfecte sfeer te creëren, en de haard heeft ook verschillende veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie.