Charlton & Jenrick Fireline FP

De Charlton & Jenrick Fireline FP vrijstaande sfeerhaard is een zeer geavanceerde en stijlvolle haard die zowel warmte als sfeer biedt aan elke kamer. Het is ontworpen om de uitstraling van een echte open haard na te bootsen en biedt daarom een prachtig vlambeeld dat vrijwel niet te onderscheiden is van een houtgestookte haard.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Charlton & Jenrick Fireline FP vrijstaande sfeerhaard is dat deze volledig aanpasbaar is, zodat u de haard volledig naar uw wensen kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de helderheid en intensiteit van de vlammen aanpassen en de kleur van de haardstenen veranderen.

 

De haard is ook zeer eenvoudig te bedienen. Het wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u de haard kunt aan- en uitzetten, de intensiteit van de vlammen kunt aanpassen en de temperatuur kunt regelen. Bovendien is de haard zeer energiezuinig en voldoet deze aan de strengste Europese regelgeving voor energie-efficiëntie.

 

De Charlton & Jenrick Fireline FP vrijstaande sfeerhaard is beschikbaar in verschillende maten en modellen, zodat u gemakkelijk een haard kunt vinden die bij uw interieur en ruimte past. Het heeft een strak en eigentijds design met een glazen voorkant, waardoor u optimaal kunt genieten van het realistische vlambeeld dat de haard biedt.

 

Al met al is de Charlton & Jenrick Fireline FP vrijstaande sfeerhaard een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een haard die zowel warmte als sfeer biedt. Het biedt geavanceerde technologieën en een indrukwekkend vlambeeld dat uw huis zal verfraaien en comfortabeler zal maken.