Trimline Solus 100E

De Trimline Solus 100E is een elektrische sierhaard van Trimline Fires, die veel van dezelfde eigenschappen heeft als de Solus 75e, maar dan in een groter formaat. Het is ontworpen om een indrukwekkende en opvallende sfeer te creëren in grote kamers en open ruimtes.

 

De Solus 100E heeft een breedte van 1 meter en is voorzien van hetzelfde gepatenteerde "Eco Wave" vlameffect als de Solus 75e. Hierdoor biedt het apparaat een zeer realistisch vlameffect dat naar wens kan worden aangepast met behulp van de afstandsbediening. Het vlameffect kan worden aangepast in helderheid, kleur en intensiteit om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid.

 

Net als de Solus 75e is de Solus 100E zeer energiezuinig en heeft het apparaat een laag energieverbruik. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een sfeervolle haard zonder hoge energiekosten. Ook heeft de haard een timerfunctie waarmee je de haard automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde tijd.

 

De Solus 100E is voorzien van een groot glazen paneel, waardoor het vlameffect vanuit verschillende hoeken zichtbaar is en het een prachtige aanvulling is op elke kamer. De haard kan ook worden geleverd met een schouw, waardoor het een prachtige en complete haardoplossing is.

 

Het installatieproces van de Solus 100E is vergelijkbaar met dat van de Solus 75e en is ontworpen om snel en eenvoudig te zijn. Het apparaat is ontworpen om op te hangen aan de muur, zonder dat er ingrijpende bouwwerkzaamheden nodig zijn.

Tot slot is de Solus 100E ook veilig in gebruik, met een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld als het te warm wordt.

 

In het kort is de Trimline Solus 100E een grote en indrukwekkende elektrische sierhaard die is ontworpen om een realistisch vlameffect te bieden en toch zeer energiezuinig te zijn. Het apparaat kan worden geleverd met een schouw en is gemakkelijk te installeren. Het biedt een prachtige en complete haardoplossing voor grote kamers en open ruimtes.