De Dimplex Fyr127 waterdamphaard is een modern en stijlvol alternatief voor een traditionele open haard. Het maakt gebruik van waterdamp en LED-verlichting om een realistisch vuureffect te creëren dat lijkt op een echt houtvuur.

 

De haard is voorzien van de gepatenteerde Opti-myst technologie van Dimplex, die water verdampt om een zeer fijne waterdamp te creëren die door verlichting wordt verlicht om het effect van rook en vlammen te creëren. De waterdamp wordt geproduceerd door een reservoir in de haard te vullen, dat gemakkelijk te verwijderen en bij te vullen is.

 

De Dimplex Fyr127 waterdamphaard kan worden gebruikt als een decoratief element zonder verwarmingsfunctie, maar het kan ook warmte afgeven met behulp van een ingebouwde ventilator en een verwarmingselement. De verwarmingsfunctie kan worden bediend met een afstandsbediening en heeft verschillende instellingen, waaronder de temperatuur en vermogensniveaus.

 

De haard heeft een strak en modern ontwerp en kan door de ronde vormen ideaal worden geplaatst tegen een wand of in een hoek. Het is een energiezuinige optie voor een open haard omdat het geen rookkanaal of schoorsteen nodig heeft en omdat het gebruikmaakt van LED-verlichting in plaats van traditionele gloeilampen.

 

Het onderhoud van de Dimplex Fyr127 waterdamphaard is eenvoudig, omdat er geen as, roet of rook wordt geproduceerd. De haard kan worden schoongemaakt met een zachte doek en het waterreservoir kan gemakkelijk worden bijgevuld.

 

Al met al is de Dimplex Fyr127 waterdamphaard een stijlvolle en moderne toevoeging aan elke woonruimte. Het biedt een realistisch vuureffect met de voordelen van een elektrische haard en de warmteafgifte van een traditionele open haard, maar zonder de nadelen en het onderhoud.