Flamerite Fires

Flamerite Fires is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde producent van elektrische haarden en vuurbelevingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige elektrische haarden.

 

Flamerite Fires biedt een breed scala aan elektrische haarden, van moderne en eigentijdse ontwerpen tot traditionele en klassieke stijlen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en gepatenteerde technologieën, waardoor hun haarden zeer realistische vlammen en brandende houtblokken kunnen simuleren.

 

Naast elektrische haarden produceert Flamerite Fires ook andere vuurbelevingsproducten, zoals elektrische kachels en schouwen. Het bedrijf heeft een sterke focus op klantenservice en biedt uitgebreide garanties op zijn producten.

 

Flamerite Fires werkt nauw samen met geselecteerde dealers en distributeurs in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld, om ervoor te zorgen dat hun producten beschikbaar zijn voor klanten over de hele wereld.

Maak jouw eigen website met JouwWeb