De Dimplex Vivente is een elektrische inbouw sfeerhaard met een modern en strak design. Het apparaat is ideaal om in te bouwen in een meubel naast uw televisie. De haard kan zowel driezijdig als tweezijdig en alleen front look geplaatst worden.

 

De Vivente maakt gebruik van de gepatenteerde Opti-myst technologie om een zeer realistisch vlameffect te creëren. Dit wordt gedaan door waterdamp en licht te combineren, waardoor het lijkt alsof er echt vuur brandt. Het vlameffect kan worden aangepast in intensiteit en kan ook worden gebruikt zonder de warmtefunctie.

 

De Vivente heeft een vermogen van 2 kW en kan een ruimte van maximaal 25 m² verwarmen. Het apparaat heeft een thermostaat, zodat de gewenste temperatuur kan worden ingesteld en de haard automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

 

Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijlvol en modern design dat in vrijwel elk interieur past. Het wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat de haard eenvoudig kan worden bediend vanaf de bank.

Maak jouw eigen website met JouwWeb