Flamerite Fires Luca

Flamerite Fires Luca is een inbouw elektrische haard met een modern en strak ontwerp. Hier zijn enkele kenmerken van het Luca-model:

 

  • Realistische vlammen: De Luca maakt gebruik van Flamerite Fires' gepatenteerde OmniGlide 2.0 vlamtechnologie, wat zorgt voor een zeer realistische vuurbeleving. Het vuurbeeld kan worden aangepast met verschillende kleuren en helderheidsniveaus.

  • Verwarmingsopties: De Luca heeft twee verwarmingsinstellingen en kan een ruimte tot 2 kW verwarmen. Het kan ook worden gebruikt als een alleen-vuur-belevingsproduct, zonder de verwarming aan te zetten.

  • Afstandsbediening: De Luca wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard kunt bedienen en de vlammeneffecten en verwarmingsinstellingen kunt aanpassen.

  • Multifunctionele afstandsbediening: De afstandsbediening heeft ook een ingebouwde thermostaat, waarmee je de temperatuur in de ruimte kunt regelen. Daarnaast is het mogelijk om met de afstandsbediening de luchtvochtigheid en verlichting aan te passen.

  • Veiligheid: De Luca is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft onder andere een oververhittingsbeveiliging en veiligheidsglas.

  • Installatie: De Luca is ontworpen om in te bouwen in een muur en vereist een professionele installatie. De haard wordt geleverd met een inbouwraam en de afwerking kan worden aangepast aan het interieur van de kamer.

  • Decoratieve opties: De Luca heeft een aantal decoratieve opties, waaronder keramische kiezels en houtblokken, om de haard aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

 

Kortom, de Luca van Flamerite Fires is een moderne en functionele inbouw elektrische haard met realistische vlameffecten, verschillende verwarmingsinstellingen, een multifunctionele afstandsbediening en decoratieve opties. Dit maakt de Luca een geweldige aanvulling op elk interieur en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en gemakkelijk te gebruiken inbouwhaard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb