Dimplex Albany

Dimplex Albany

De Dimplex Albany sfeerhaard is een elektrische haard die ontworpen is om de sfeer van een traditionele open haard te creëren zonder de rommel en onderhoud van een echte brandende haard. Het heeft een moderne uitstraling met een zwarte glazen voorkant en een zilveren frame.

 

Een van de belangrijkste voordelen van de Dimplex Albany sfeerhaard is dat het een realistisch vuureffect biedt dat bijna niet te onderscheiden is van een echte houtvuur. Dit wordt bereikt door middel van gepatenteerde Opti-myst technologie, waarbij een waternevel verlicht wordt door halogeenlampen om een 3D-vuureffect te creëren. Dit geeft de indruk dat er echte vlammen zijn, waardoor een warme, gezellige sfeer ontstaat.

 

De Dimplex Albany sfeerhaard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je de warmte-instellingen kunt aanpassen en het vuureffect kunt bedienen. Het heeft twee warmtestanden (1 kW en 2 kW) en een thermostaatregeling om de temperatuur te regelen. Het kan gebruikt worden als een standalone sfeerhaard, of het kan worden ingebouwd in een muur voor een naadloze look.

 

Over het algemeen is de Dimplex Albany sfeerhaard een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar de sfeer van een open haard zonder de rommel en het onderhoud dat daarmee gepaard gaat. Het biedt een realistisch vuureffect en is zeer gebruiksvriendelijk.