De Dimplex Ignite Cinewall haard is een moderne en stijlvolle elektrische haard die is ontworpen om te worden gemonteerd aan de muur als een visueel indrukwekkende kunstwerk. Het heeft een slank en eigentijds ontwerp, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk modern interieur.

 

De haard maakt gebruik van de gepatenteerde Optiflame XD-technologie van Dimplex, die realistische vlammen en gloei-effecten creëert met behulp van LED-verlichting en spiegels. De vlammen worden weerspiegeld in de achterwand van de haard, waardoor het lijkt alsof de vlammen in de diepte van de muur branden.

 

De Dimplex Ignite Cinewall haard heeft een verwarmingsfunctie die kan worden bediend met een afstandsbediening. Het kan tot 400 vierkante voet verwarmen en heeft verschillende vermogensinstellingen die kunnen worden aangepast aan de gewenste warmte-intensiteit.

 

De Dimplex Ignite Cinewall haard is eenvoudig te installeren en heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die in een appartement wonen of voor wie het installeren van een traditionele open haard geen optie is.

 

De haard is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder zwart, wit en zilver, zodat het aan verschillende smaken en interieurs kan worden aangepast.

 

Al met al is de Dimplex Ignite Cinewall haard een opvallende en stijlvolle toevoeging aan elke woonruimte. Het biedt alle voordelen van een elektrische haard met de toevoeging van een projectiescherm voor video- of kunstwerken, waardoor het een indrukwekkend visueel element is dat zowel warmte als stijl biedt.