Charlton & Jenrick Polaris

De Charlton & Jenrick Polaris sfeerhaard is een innovatieve en stijlvolle haard die speciaal is ontworpen om de uitstraling van een echte open haard na te bootsen. Het biedt een prachtig vlambeeld dat bijna niet te onderscheiden is van een houtgestookte haard en creëert een warme en gezellige sfeer in elke kamer.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Charlton & Jenrick Polaris sfeerhaard is dat het gebruik maakt van de allernieuwste LED-technologie, waardoor het vlambeeld bijzonder realistisch en natuurlijk oogt. Bovendien is de haard voorzien van een 3D-effect dat de illusie creëert van een haardvuur dat zich achter de stenen bevindt, waardoor het een extra dimensie krijgt.

 

De Polaris haard is ook zeer eenvoudig te bedienen. Het wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u de haard kunt aan- en uitzetten, de intensiteit van de vlammen kunt aanpassen en de temperatuur kunt regelen. Bovendien is de haard zeer energiezuinig en voldoet deze aan de strengste Europese regelgeving voor energie-efficiëntie.

 

De Charlton & Jenrick Polaris sfeerhaard is verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, zodat u gemakkelijk een haard kunt vinden die bij uw interieur en ruimte past. Het heeft een strak en modern design met een glazen voorkant, waardoor u optimaal kunt genieten van het realistische vlambeeld dat de haard biedt.

 

Kortom, de Charlton & Jenrick Polaris sfeerhaard is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een haard die zowel warmte als sfeer biedt. Het biedt geavanceerde technologieën en een prachtig vlambeeld dat uw huis zal verfraaien en een gezellige sfeer zal creëren.

Maak jouw eigen website met JouwWeb