Element4 Elite serie

De elektrische haard model Elite van Element4 is een stijlvolle inbouwhaard die ontworpen is om een realistische vuurervaring te bieden met behulp van geavanceerde technologie. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een haard die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Element4 Elite elektrische haard is de realistische vuurbeleving die hij biedt. De haard maakt gebruik van een geavanceerd LED-verlichtingssysteem om een prachtig vlammenspel te creëren dat bijna niet te onderscheiden is van een echte open haard. De haard heeft ook een gloeiend houtvuur effect en een realistisch geluid dat het gevoel van een echte open haard versterkt.

 

De Element4 Elite elektrische haard is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan gemakkelijk worden ingebouwd in een muur of wand. Het ontwerp is modern en minimalistisch, waardoor de haard perfect past in vrijwel elk interieur. Bovendien is de haard gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening, waarmee u de warmte-instellingen en de vlamhoogte kunt aanpassen.

 

De haard heeft een vermogen van 1500 watt en kan daardoor snel en efficiënt een kamer verwarmen. Daarnaast heeft de haard een thermostaatfunctie, waarmee u de temperatuur kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De Element4 Elite elektrische haard is ook zeer energiezuinig en heeft verschillende veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie.

Maak jouw eigen website met JouwWeb