Aflamo Vegas

De Aflamo Vegas is een hoge vrijstaande haard, welke geschikt is om overal in uw woonkamer neer te zetten. Deze haard is ontworpen om een realistisch vuureffect te creëren zonder dat er daadwerkelijk hout of gas nodig is. In plaats daarvan werkt deze op elektriciteit, waardoor ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn in verschillende ruimtes.

Hier zijn enkele kenmerken en details die vaak geassocieerd worden met de Aflamo Vegas vrijstaande elektrische haard:

  1. Ontwerp en constructie: De Aflamo Vegas haard is een vrijstaand model, wat betekent dat deze niet in een muur of schoorsteen hoeft te worden ingebouwd. De haard is gemaakt van duurzame materialen zoals staal en glas, en heeft een klassiek ontwerp dat goed past bij verschillende interieurstijlen.

  2. Elektrisch vuureffect: Een van de belangrijkste kenmerken van de Aflamo Vegas haard is het elektrische vuureffect dat ze bieden. Ze maken gebruik van LED-technologie om een realistisch vlammenspel te creëren.

  3. Verwarmingsopties: Naast het visuele aspect bied de Aflamo Vegas haard ook de mogelijkheid tot verwarmen. Hier zijn 2 opties namelijk verwarmen op 750 Watt en stand 2 is verwarmen op 1500 Watt, de verwarmingsunit zit geplaatst onder het vlamgedeelte. De verwarmingscapaciteit kan variëren afhankelijk van het model, maar over het algemeen zijn ze geschikt om kleinere tot middelgrote ruimtes te verwarmen.

  4. Bediening en functionaliteit: Aflamo Vegas haard kan direct worden bedient op het bedieningspaneel aan de rechterkant van de haard, er word geen afstandsbediening bij geleverd.

  5. Veiligheid: Omdat de Aflamo Vegas haard geen echt vuur gebruikt, is deze dan over het algemeen veiliger dan traditionele haarden. Ze produceren geen rook, vonken of uitstoot, waardoor er geen behoefte is aan een schoorsteen of ventilatiesysteem. Bovendien heeft dit model een ingebouwde oververhittingsbescherming.