De Aflamo Imperial is een elektrische sfeerhaard met een klassiek design dat is ontworpen om de sfeer van een traditionele open haard te creëren. De haard heeft een rechthoekige vorm en is verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften en de afmetingen van uw ruimte te voldoen.

 

De haard maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie om een realistisch vuureffect te creëren dat vrijwel niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. De vlammen bewegen op de achtergrond van een verlichte houtset en zijn instelbaar op verschillende intensiteitsniveaus en kleuren, zodat u de haard naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

 

De Aflamo Imperial sfeerhaard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u het vuurbeeld, de temperatuur en de helderheid van de vlammen kunt aanpassen. Het apparaat heeft ook een thermostaat en een timerfunctie, zodat u het kunt instellen om op bepaalde tijden in- of uit te schakelen.

 

De haard is zeer energiezuinig en heeft een laag energieverbruik. Het heeft geen gasaansluiting nodig en kan gemakkelijk worden aangesloten op een standaard stopcontact. Het is dus een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw huis of kantoorruimte.

 

De Aflamo Imperial sfeerhaard is ook zeer veilig in gebruik. Omdat er geen echt vuur is, zijn er geen vonken of rook die uit de haard komen. Bovendien heeft de Imperial sfeerhaard een oververhittingsbeveiliging en schakelt deze automatisch uit als hij te warm wordt.

 

Kortom, de Aflamo Imperial sfeerhaard is een klassieke en elegante haard met een realistisch vlameffect. Het is energiezuinig, veilig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Het is een geweldige keuze voor mensen die willen genieten van de sfeer van een traditionele open haard zonder de rompslomp en de risico's die daarmee gepaard gaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb