Dimplex Beethoven

De Dimplex Beethoven sfeerhaard is een stijlvolle en moderne elektrische haard die is ontworpen om een warme en gezellige sfeer te creëren in elke kamer. Het heeft een eigentijdse uitstraling met zijn slanke, zwarte glazen ontwerp en wordt geleverd met een kristallen bed voor een extra luxe uitstraling.

De haard maakt gebruik van de gepatenteerde Optiflame-technologie van Dimplex, waarmee het realistische vlammen en gloei-effecten kan creëren met verschillende kleuren en helderheidsniveaus. Dit geeft de illusie van een echte open haard zonder het gedoe van het schoonmaken van een echte haard.

De Dimplex Beethoven sfeerhaard heeft ook een verwarmingsfunctie met instelbare thermostaat en ventilator om de warmte efficiënt te verspreiden. Het kan tot 400 vierkante voet verwarmen en heeft verschillende vermogensinstellingen die kunnen worden aangepast aan de gewenste warmte-intensiteit.

Het apparaat is eenvoudig te installeren en heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die in een appartement wonen of voor wie het installeren van een traditionele open haard geen optie is.

De Dimplex Beethoven sfeerhaard heeft ook een afstandsbediening, waarmee je de vlamhoogte, kleur en helderheid kunt aanpassen en de verwarmingsfunctie kunt bedienen zonder op te staan van je stoel.

Al met al is de Dimplex Beethoven sfeerhaard een prachtige en functionele toevoeging aan elke moderne woonruimte. Het biedt alle voordelen van een echte open haard zonder de nadelen en biedt een energiezuinig alternatief voor traditionele open haarden.