Dimplex Avalone grijs

De Dimplex Avalone sfeerhaard grijs is een stijlvolle elektrische haard die ontworpen is om een moderne uitstraling te geven aan elke ruimte. Het heeft een strak design met een grijze afwerking en een rechthoekige glazen voorkant.

 

Net als andere Dimplex sfeerhaarden maakt de Avalone gebruik van de gepatenteerde Optiflame technologie om een realistisch vuureffect te creëren. Dit wordt bereikt door middel van LED-verlichting die de vlammen simuleert en een warme, gezellige sfeer creëert. De vlamhelderheid is instelbaar, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen.

 

De Dimplex Avalone sfeerhaard heeft twee warmtestanden (1 kW en 2 kW) en een thermostaatregeling, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen. Het is geschikt voor gebruik in kamers tot 25 vierkante meter en kan worden gebruikt als standalone sfeerhaard of worden ingebouwd in een muur voor een naadloze look.

 

Een ander voordeel van de Dimplex Avalone sfeerhaard is dat het zeer energiezuinig is en geen uitstoot produceert, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Het heeft ook een afstandsbediening waarmee je de haard kunt bedienen vanaf een comfortabele afstand.

 

In vergelijking met andere Dimplex sfeerhaarden heeft de Avalone een meer moderne en strakke uitstraling, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een hedendaagse stijl. Het biedt een realistisch vuureffect en is gemakkelijk te bedienen, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar de warmte en gezelligheid van een haard zonder de rommel en het onderhoud van een traditionele open haard.