De vrijstaande sfeerhaard Lucia van het merk Dimplex is een elektrische haard die zowel warmte als sfeer biedt. Het apparaat heeft een modern design met een zwarte afwerking en een glazen voorkant. De afmetingen zijn compact genoeg om in de meeste kamers te passen en het kan worden geplaatst waar u maar wilt, zonder de noodzaak van een schoorsteen of gasleiding.

 

De Lucia sfeerhaard is voorzien van de gepatenteerde Optiflame technologie van Dimplex, die zorgt voor een realistisch vlammenbeeld. Dit wordt gecreëerd door het gebruik van LED-verlichting en een spiegel die het vuur reflecteert, waardoor een realistische 3D-vlam wordt weergegeven die nauwelijks te onderscheiden is van een echte open haard.

 

Naast het visuele aspect, kan de Lucia sfeerhaard ook warmte produceren tot 2kW. Hierdoor kunt u het apparaat gebruiken als een extra warmtebron of als de belangrijkste verwarmingsbron in kleinere kamers. De warmtefunctie kan worden geregeld via de meegeleverde afstandsbediening, waarmee u ook het vlammenbeeld kunt aanpassen.

 

Een ander voordeel van de Lucia sfeerhaard is dat het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. U hoeft geen professionele installateur in te huren en u heeft alleen een stopcontact nodig om de haard aan te sluiten. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid, aangezien de haard geen vlammen of brandstof produceert en er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging.

 

Al met al is de Lucia vrijstaande sfeerhaard van Dimplex een mooie en praktische toevoeging aan elk interieur. Met zijn realistische vlammenbeeld, gemakkelijke installatie en verstelbare warmtefunctie biedt het apparaat zowel sfeer als warmte, zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb