De Dimplex Nissum betonlook is een elektrische sfeerhaard met een modern en industrieel ontwerp. Het is ontworpen om de sfeer van een echte open haard te creëren, maar dan zonder de nadelen van traditionele haarden, zoals rookkanalen en brandstof.

 

De Nissum betonlook haard heeft een realistisch vlameffect dat wordt gegenereerd door middel van waterdamp en LED-verlichting. Dit zorgt voor een realistisch vlammenspel dat nauwelijks van echt vuur te onderscheiden is. De waterdamp komt uit een speciale module die in de haard is geïntegreerd en kan worden bijgevuld met kraanwater.

 

Naast het vlameffect biedt de Nissum betonlook ook warmte. De warmtefunctie kan worden ingesteld op twee standen: 1 kW of 2 kW, afhankelijk van uw voorkeur. De warmte wordt gegenereerd door een ingebouwd verwarmingselement en kan worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening.

 

Het ontwerp van de Nissum betonlook is geïnspireerd op een industriële uitstraling en heeft een moderne betonlook afwerking. De haard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een robuuste uitstraling. Het ontwerp past goed bij verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel.

 

De Nissum betonlook is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U hoeft geen professionele installateur in te huren en u heeft alleen een stopcontact nodig om de haard aan te sluiten. Daarnaast is het apparaat veilig in gebruik, omdat er geen echte vlammen en brandstof worden gebruikt en er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging.

 

Al met al is de Dimplex Nissum betonlook een mooie en praktische toevoeging aan elk interieur. Met zijn realistische vlameffect, verstelbare warmtefunctie en moderne industriële ontwerp biedt het apparaat zowel sfeer als warmte, zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb