Flamerite Fires Atlas

Flamerite Fires Atlas is een elektrische haard met een ingebouwd audiosysteem, waarmee je niet alleen kunt genieten van een prachtige vuurbeleving, maar ook van je favoriete muziek. Hier zijn enkele kenmerken van het Atlas-model:

 

  • Realistische vlammen: De Atlas heeft een innovatief vlameffect, genaamd Radia Flame, dat zorgt voor een zeer realistische vuurbeleving. De vlammen worden geprojecteerd op een scherm dat bedekt is met spiegelende strips, wat zorgt voor een indrukwekkend 3D-effect.

  • Verwarmingsopties: De Atlas heeft twee verwarmingsinstellingen en kan een ruimte tot 2 kW verwarmen. Het kan ook worden gebruikt als een alleen-vuur-belevingsproduct, zonder de verwarming aan te zetten.

  • Afstandsbediening: De Atlas wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard en het audiosysteem kunt bedienen.

  • Veiligheid: De Atlas is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft onder andere een oververhittingsbeveiliging en veiligheidsglas.

  • Installatie: De Atlas is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies. Het is geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

 

Kortom, de Atlas van Flamerite Fires is een stijlvolle en functionele elektrische haard met realistische vlameffecten, een ingebouwd audiosysteem en verschillende verwarmingsinstellingen, waarmee je een gezellige en comfortabele sfeer kunt creëren in huis of op het werk.