De Dimplex Natur 120 is een elektrische sfeerhaard met een modern en natuurlijk ontwerp. Het is ontworpen om de sfeer van een echte open haard te creëren, maar dan zonder de nadelen van traditionele haarden, zoals rookkanalen en brandstof.

 

De Natur 120 heeft een unieke technologie die zorgt voor een realistisch vlameffect. Het vlammenbeeld wordt gecreëerd door middel van waterdamp en LED-verlichting, waardoor het lijkt alsof er echt vuur brandt. De waterdamp komt uit een speciale module die in de haard is geïntegreerd en kan worden bijgevuld met kraanwater.

 

Naast het vlameffect biedt de Natur 120 ook warmte. De warmtefunctie kan worden ingesteld op twee standen: 1 kW of 2 kW, afhankelijk van uw voorkeur. De warmte wordt gegenereerd door een ingebouwd verwarmingselement en kan worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening.

 

Het ontwerp van de Natur 120 is geïnspireerd op de natuur en heeft een rustieke uitstraling. De haard is gemaakt van hout en metaal en heeft een ruwe afwerking, waardoor het lijkt alsof het uit de natuur komt. Tevens enigszins een industriële look. Het ontwerp past goed bij verschillende interieurstijlen, van modern tot landelijk.

De Natur 120 is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U hoeft geen professionele installateur in te huren en u heeft alleen een stopcontact nodig om de haard aan te sluiten. Daarnaast is het apparaat veilig in gebruik, omdat er geen echte vlammen en brandstof worden gebruikt en er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging.

Al met al is de Dimplex Natur 120 een mooie en praktische toevoeging aan elk interieur. Met zijn realistische vlameffect, verstelbare warmtefunctie en natuurlijke ontwerp biedt het apparaat zowel sfeer als warmte, zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb