De Xaralyn sfeerhaard model Elda is een moderne elektrische haard die in vrijwel ieder interieur past. De Elda heeft een strak en tijdloos design, dat uitstekend past bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen.

 

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Elda is het vlammeneffect. Dit wordt gecreëerd door LED-verlichting en zorgt voor een realistisch vuureffect dat niet van echt vuur te onderscheiden is. Het is zelfs mogelijk om de vlammen te dimmen, zodat de sfeer in huis nog beter kan worden aangepast aan persoonlijke wensen.

 

Een ander belangrijk voordeel van de Elda is dat deze voorzien is van een verwarmingsfunctie. Hierdoor kan de haard niet alleen zorgen voor een gezellige sfeer, maar ook voor warmte op koudere dagen. De warmte kan op verschillende standen worden ingesteld en de haard beschikt over een oververhittingsbeveiliging. Hierdoor kan de haard veilig worden gebruikt.

 

De Elda heeft een strakke zwarte omlijsting en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor is het mogelijk om de haard aan te passen aan de grootte van de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Bovendien kan de haard worden afgewerkt met verschillende soorten stenen of hout, zodat deze nog beter past bij het interieur.

 

Een groot voordeel van de Elda is dat deze eenvoudig te installeren is. De haard kan zonder bouwkundige aanpassingen in een muur of wand worden geplaatst. Hierdoor kan de haard snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, zonder dat hiervoor professionele hulp nodig is.

 

Al met al is de Xaralyn sfeerhaard model Elda een prachtige haard die zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Dankzij het realistische vlammeneffect en de verwarmingsfunctie is dit een ideale haard voor iedereen die op zoek is naar comfort en gezelligheid in huis, zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Maak jouw eigen website met JouwWeb