Aflamo Diamond

De Aflamo Diamond is een elektrische sfeerhaard die is ontworpen om de sfeer van een traditionele open haard te creëren, maar dan zonder de rompslomp van het hout stoken en de uitstoot van rook en gevaarlijke gassen. De haard heeft een eigentijds design met een rechthoekige vorm en is verkrijgbaar in verschillende maten.

 

De Diamond sfeerhaard maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie om een realistisch vuureffect te creëren dat vrijwel niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. De vlammen dansen op de achtergrond van een verlichte houtset of kristallen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de uitvoering van de haard.

 

De haard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u het vuurbeeld, de temperatuur en de helderheid van de vlammen kunt aanpassen. Het apparaat heeft ook een thermostaat en een timerfunctie, zodat u het kunt instellen om op bepaalde tijden in- of uit te schakelen.

 

De Aflamo Diamond sfeerhaard is zeer energiezuinig en heeft een laag energieverbruik. Het heeft geen gasaansluiting nodig en kan gemakkelijk worden aangesloten op een standaard stopcontact. Het is dus een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw huis of kantoorruimte.

 

De haard is ook zeer veilig in gebruik. Omdat er geen echt vuur is, zijn er geen vonken of rook die uit de haard komen. Bovendien heeft de Diamond sfeerhaard een oververhittingsbeveiliging en schakelt deze automatisch uit als hij te warm wordt.

 

Kortom, de Aflamo Diamond sfeerhaard is een mooie, eigentijdse haard met een realistisch vlameffect. Het is energiezuinig, veilig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Het is een geweldige keuze voor mensen die willen genieten van de sfeer van een traditionele open haard zonder de rompslomp en de risico's die daarmee gepaard gaan.