De Dimplex Asti wit sfeerhaard is een elegante, moderne elektrische haard die ontworpen is om een gezellige sfeer te creëren in elke kamer. Het heeft een strak design met een witte afwerking en een rechthoekige glazen voorkant.

 

De haard maakt gebruik van de gepatenteerde Optiflame technologie van Dimplex om een realistisch vuureffect te creëren. Dit wordt bereikt door middel van LED-verlichting die de vlammen simuleert en een warme, gezellige sfeer creëert. De vlamhelderheid is instelbaar, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen.

 

De Dimplex Asti wit sfeerhaard heeft twee warmtestanden (1 kW en 2 kW) en een thermostaatregeling, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen. Het is geschikt voor gebruik in kamers tot 25 vierkante meter en kan worden gebruikt als standalone sfeerhaard of worden ingebouwd in een muur voor een naadloze look.

 

Een ander voordeel van de Dimplex Asti wit sfeerhaard is dat het zeer energiezuinig is en geen uitstoot produceert, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Het heeft ook een afstandsbediening waarmee je de haard kunt bedienen vanaf een comfortabele afstand.

 

Kortom, de Dimplex Asti wit sfeerhaard is een stijlvolle en effectieve manier om een gezellige sfeer te creëren in elke kamer. Het biedt een realistisch vuureffect en is gemakkelijk te bedienen, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar de warmte en gezelligheid van een haard zonder de rommel en het onderhoud van een traditionele open haard.