Het Xaralyn sfeerhaard model Elski is een moderne, vrijstaande elektrische haard die in vrijwel ieder interieur past. Het is een prachtige toevoeging aan de woonkamer, slaapkamer, of zelfs de studeerkamer.

 

De Elski haard is uitgerust met LED-verlichting waarmee een realistisch vuureffect kan worden gecreëerd. Dit vlammeneffect is niet te onderscheiden van echt vuur en kan naar eigen smaak worden ingesteld. De intensiteit van de vlammen is regelbaar en er kan zelfs worden gekozen uit verschillende kleuren, waaronder rood, blauw, en groen.

 

De Elski heeft naast de sfeerfunctie ook een verwarmingsfunctie. Hiermee kan de haard niet alleen zorgen voor een gezellige sfeer, maar ook voor warmte op koudere dagen. De warmte kan op verschillende standen worden ingesteld en de haard beschikt over een oververhittingsbeveiliging. Hierdoor kan de haard veilig worden gebruikt.

 

Een groot voordeel van de Elski is dat deze vrijstaand is en hierdoor gemakkelijk te plaatsen is in de ruimte waar deze het best tot zijn recht komt. De haard is voorzien van een stijlvolle glazen omlijsting, die de haard een moderne uitstraling geeft. Het glas zorgt er bovendien voor dat het vlammeneffect goed tot zijn recht komt.

 

De Elski is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Hiermee kan de haard worden in- en uitgeschakeld, het vlammeneffect worden geregeld en de warmtefunctie worden ingesteld. Dit maakt de Elski een zeer gebruiksvriendelijke haard.

 

Al met al is de Xaralyn sfeerhaard model Elski een prachtige en veelzijdige haard die voor veel sfeer en warmte in huis kan zorgen. Dankzij het realistische vlammeneffect en de verwarmingsfunctie is dit een ideale haard voor iedereen die op zoek is naar comfort en gezelligheid in huis, zonder de nadelen van een traditionele open haard.