Element4 Club serie

De elektrische haard model Club van Element4 is een vrijstaande haard die een modern en stijlvol design combineert met de nieuwste technologie op het gebied van elektrische haarden. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een haard die eenvoudig te installeren is en gemakkelijk te verplaatsen is.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Element4 Club elektrische haard is de hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie die gebruikt wordt om een realistisch vuurbeeld te creëren. Het vlammenspel en de gloeiende kolen zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte open haard, maar dan zonder de nadelen van een traditionele haard, zoals de uitstoot van schadelijke stoffen en het risico op brand.

 

De Element4 Club elektrische haard heeft een vermogen van 1500 watt en kan daardoor snel en gemakkelijk een ruimte verwarmen. De haard heeft ook verschillende warmte-instellingen en een thermostaat, zodat u de temperatuur kunt aanpassen aan uw behoeften. Daarnaast heeft de haard een afstandsbediening, waarmee u de haard kunt bedienen zonder op te hoeven staan.

 

Het ontwerp van de Element4 Club elektrische haard is modern en stijlvol. Het slanke en minimalistische ontwerp past goed in vrijwel elke woonkamer, en de haard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u hem gemakkelijk kunt aanpassen aan uw interieur.