De Xaralyn sfeerhaard model Ambiance is een moderne waterdamp of Bio Ethanol haard Met een witte Ral kleur 9010 ombouw erom heen die zorgt voor een gezellige sfeer in huis zonder dat daarbij rook vrijkomt. Het is een ombouw met daarin een inbouwhaard die eenvoudig te monteren is tegen een muur of wand.

 

De Ambiance heeft een realistisch vlambeeld dat wordt geproduceerd door LED-verlichting. Hierdoor lijkt het net alsof er echt vuur brandt in de haard. Daarnaast heeft de haard een verwarmingsfunctie waarmee de ruimte waarin de haard is geïnstalleerd verwarmd kan worden. De warmte kan eenvoudig worden geregeld met de bijgeleverde afstandsbediening.

 

De Ambiance heeft een minimalistisch design en past daardoor goed in een modern interieur. De haard is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten stenen om de haard mee af te werken.

 

Kortom, de Xaralyn sfeerhaard model Ambiance is een stijlvolle en moderne haard die zorgt voor een gezellige sfeer in huis zonder dat daarbij de nadelen van een traditionele open haard komen kijken.