De Dimplex Silverton is een vrijstaande sfeerhaard die ontworpen is om de sfeer van een traditionele openhaard te bieden, maar dan zonder de nadelen ervan. Het apparaat heeft een klassiek en stijlvol ontwerp en past goed bij verschillende interieurstijlen. Ideaal om in een bestaande schouw te plaatsen.

 

De Silverton heeft een realistisch vlameffect dat wordt gegenereerd door middel van LED-verlichting en weerspiegeld wordt op een zwarte spiegel achtergrond. Het vlameffect kan worden aangepast met behulp van de meegeleverde afstandsbediening en heeft verschillende kleur- en helderheidsopties, zodat u het vlammeneffect naar wens kunt aanpassen.

 

De Silverton is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste en duurzame uitstraling. Het apparaat is eenvoudig te installeren en te verplaatsen, wat het perfect maakt voor mensen die flexibiliteit willen in de indeling van hun interieur.

 

Het apparaat is veilig in gebruik omdat er geen echte vlammen en brandstof worden gebruikt en er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast is het apparaat energiezuinig en milieuvriendelijk.

 

Kortom, de Dimplex Silverton is een mooie en praktische toevoeging aan uw interieur. Met zijn realistische vlameffect, verwarmingsfunctie en klassieke ontwerp biedt het apparaat zowel sfeer als warmte, zonder de nadelen van een traditionele openhaard.