Aflamo Cortez

De Aflamo Cortes is een kleine vrijstaande haard  met aan de zijkanten glas, welke geschikt is om overal in uw woonkamer neer te zetten. Deze haard is ontworpen om een realistisch vuureffect te creëren zonder dat er daadwerkelijk hout of gas nodig is. In plaats daarvan werkt deze op elektriciteit, waardoor ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn in verschillende ruimtes.

Hier zijn enkele kenmerken en details die vaak geassocieerd worden met de Aflamo Cortez vrijstaande elektrische haard:

  1. Ontwerp en constructie: De Aflamo Cortez haard is een vrijstaand model, wat betekent dat deze niet in een muur of schoorsteen hoeft te worden ingebouwd. De haard is gemaakt van duurzame materialen zoals staal en glas, en heeft een klassiek ontwerp dat goed past bij verschillende interieurstijlen.

  2. Elektrisch vuureffect: Een van de belangrijkste kenmerken van de Aflamo Cortez haard is het elektrische vuureffect dat ze bieden. Ze maken gebruik van LED-technologie om een realistisch vlammenspel te creëren.

  3. Verwarmingsopties: Naast het visuele aspect bied de Aflamo Cortez haard ook de mogelijkheid tot verwarmen. Hier zijn 2 opties namelijk verwarmen op 750 Watt en stand 2 is verwarmen op 1500 Watt, de verwarmingsunit zit geplaatst onder het vlamgedeelte. De verwarmingscapaciteit kan variëren afhankelijk van het model, maar over het algemeen zijn ze geschikt om kleinere tot middelgrote ruimtes te verwarmen.

  4. Bediening en functionaliteit: Aflamo Cortez haard kan direct worden bedient op het bedieningspaneel aan de rechterkant van de haard, er word geen afstandsbediening bij geleverd.

  5. Veiligheid: Omdat de Aflamo Cortez haard geen echt vuur gebruikt, is deze dan over het algemeen veiliger dan traditionele haarden. Ze produceren geen rook, vonken of uitstoot, waardoor er geen behoefte is aan een schoorsteen of ventilatiesysteem. Bovendien heeft dit model een ingebouwde oververhittingsbescherming.