Trimline Fires

Trimline Fires is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige sierhaarden. Het bedrijf is opgericht in 1974 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende fabrikanten van sierhaarden in Europa.

 

De sierhaarden van Trimline Fires zijn ontworpen met aandacht voor detail en afwerking. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een solide constructie die zorgt voor een lange levensduur. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve ontwerpen om haarden te creëren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook functioneel zijn.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van Trimline Fires sierhaarden is de brandertechnologie. Ze maken gebruik van een gepatenteerde technologie, genaamd "Eco Wave", die zorgt voor een realistisch en levendig vlameffect. Deze technologie maakt het ook mogelijk om het vermogen van de haard in te stellen, waardoor je de warmteafgifte en het brandstofverbruik kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

 

De haarden van Trimline Fires zijn ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Ze zijn ontworpen om te werken op gas, dat schoner en efficiënter is dan traditionele brandstoffen. Bovendien zijn de haarden voorzien van een systeem voor warmtecirculatie, dat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verspreiding van de warmte door de kamer.

 

Trimline Fires biedt ook een breed scala aan stijlen en formaten om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke haard of juist naar een meer traditionele en klassieke uitstraling, Trimline Fires heeft een haard die bij jouw smaak en interieur past.

 

Kortom, Trimline Fires sierhaarden zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en functionele haard met een realistisch vlameffect. De haarden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een solide constructie en zijn energiezuinig en milieuvriendelijk. Met een breed scala aan stijlen en formaten om uit te kiezen, is er voor elk interieur wel een passende haard te vinden bij Trimline Fires.