De Dimplex Torn 64 is een vrijstaande sfeerhaard die speciaal. Het apparaat biedt alle voordelen van een moderne elektrische haard, terwijl de uitstraling van een traditionele open haard behouden blijft.

 

De Torn 64 heeft een realistisch vlameffect dat wordt gegenereerd door middel van de gepatenteerde Opti-myst technologie. Hierbij worden waterdamp en licht gecombineerd om een zeer realistisch vuureffect te creëren. Het vlameffect kan worden ingesteld op verschillende intensiteitsniveaus en kan ook worden gebruikt zonder de warmtefunctie.

 

De Torn 64 heeft een vermogen van 2 kW en kan een ruimte van maximaal 25 m² verwarmen. Het apparaat heeft een thermostaat, zodat de gewenste temperatuur kan worden ingesteld en de haard automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

 

De Torn 64 is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijlvol en modern design. Het apparaat wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat de haard eenvoudig kan worden bediend vanaf de bank.

Maak jouw eigen website met JouwWeb