De Dimplex XHD inbouw sfeerhaard is een elektrische haard die in een muur of wand kan worden ingebouwd daarnaast kan dezee haard ook makkelijk in een bestaande schouw geplaatst worden. Het is ontworpen om een realistisch vlameffect te creëren zonder dat er een echt vuur nodig is.

 

De XHD haard maakt gebruik van de gepatenteerde Multi-Fire XD technologie, die een zeer realistisch en aanpasbaar vlameffect creëert. Het heeft ook een mood maker-functie, waarmee de gebruiker de kleur van de vlammen kan aanpassen om de gewenste sfeer te creëren. Daarnaast heeft de haard een Cool Touch-glaspaneel, dat veilig is voor kinderen en huisdieren.

 

De XHD haard heeft een vermogen van 1,2 kW en kan een ruimte van maximaal 37 m² verwarmen. Het heeft een thermostaat die kan worden ingesteld op de gewenste temperatuur, en het apparaat schakelt automatisch uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Het apparaat kan ook zonder warmte worden gebruikt voor alleen het vlameffect.

 

De inbouwdiepte van de haard is slechts 13 cm, waardoor deze geschikt is voor toepassingen in smallere muren of wanden. Het apparaat wordt geleverd met een afstandsbediening voor gemakkelijke bediening en kan ook worden bediend via een smartphone of tablet met behulp van de Dimplex-app.

Maak jouw eigen website met JouwWeb