Dimplex Cassette L met kiezels

De Dimplex Cassette L met kiezels is een moderne elektrische haard die is ontworpen om een stijlvolle en gezellige sfeer te creëren in elke kamer. Het is een inbouwhaard met een brede afmeting en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in een muur, wand of haardombouw.

 

De haard maakt gebruik van de gepatenteerde Opti-myst technologie van Dimplex, waardoor het realistische vlammen en gloei-effecten kan creëren met een unieke en indrukwekkende 3D-optiek. Dit wordt bereikt door water te verdampen met een ultrasonische verdamper en vervolgens verlichting toe te voegen om de illusie van vlammen te creëren die boven de kiezels dansen.

 

De Dimplex Cassette L met kiezels heeft ook een verwarmingsfunctie met instelbare thermostaat en ventilator om de warmte efficiënt te verspreiden. Het kan tot 200 vierkante voet verwarmen en heeft verschillende vermogensinstellingen die kunnen worden aangepast aan de gewenste warmte-intensiteit.

 

De kiezels geven de haard een moderne en natuurlijke uitstraling en dragen bij aan de realistische uitstraling van de vlammen. De verlichting kan in verschillende kleuren worden ingesteld en het apparaat heeft ook een afstandsbediening, waarmee je de vlamhoogte, kleur en helderheid kunt aanpassen en de verwarmingsfunctie kunt bedienen.

 

De Dimplex Cassette L met kiezels is een energiezuinig alternatief voor traditionele open haarden en heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die in een appartement wonen of voor wie het installeren van een traditionele open haard geen optie is.

 

Al met al is de Dimplex Cassette L met kiezels een elegante en moderne toevoeging aan elke woonruimte, met een realistische en sfeervolle uitstraling die perfect is voor gezellige avonden thuis.