British Fires Ashurst

De British Fires Ashurst elektrische vrijstaande haard is een stijlvolle en moderne haard die geschikt is als vrijstaande unit in uw huis zonder dat er een inbouw of schouw nodig is. Het is een perfecte oplossing als u op zoek bent naar een draagbare en verplaatsbare haard die u in verschillende kamers kunt gebruiken.

 

De Ashurst vrijstaande haard heeft een eigentijds design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het kan worden geleverd met een voetsteun, zodat het een zelfstandige eenheid is die op elke gewenste plek geplaatst kan worden. Het heeft een vermogen van 2 kW en kan een ruimte tot 25 vierkante meter verwarmen.

 

Net als bij de inbouwversie heeft de Ashurst vrijstaande haard verschillende instellingen waarmee u de vlammen, de helderheid en de warmte-instellingen kunt aanpassen. Het heeft ook een afstandsbediening waarmee u de haard op afstand kunt bedienen.

 

Een van de unieke eigenschappen van de Ashurst vrijstaande haard is dat het gebruik maakt van het Optiflame vuureffect, dat een levensechte weergave biedt van een houtvuur. Dit wordt gecombineerd met een lichtmodule die de gloed van de kolen of houtblokken nabootst, waardoor de haard nog realistischer lijkt. Het vuureffect kan ook gebruikt worden zonder warmte, zodat u het hele jaar door van de sfeer kunt genieten.

 

De Ashurst vrijstaande haard is gemakkelijk te installeren en vereist geen speciale ventilatie. Het is een duurzame en energiezuinige keuze, omdat het geen rook of uitstoot produceert en geen schoonmaak of onderhoud nodig heeft zoals bij traditionele open haarden.

 

Kortom, de British Fires Ashurst vrijstaande haard is een praktische en stijlvolle oplossing als u op zoek bent naar een draagbare en verplaatsbare haard die een realistische en sfeervolle toevoeging aan elk interieur kan zijn. Het biedt het comfort en de gezelligheid van een traditionele open haard zonder de nadelen, en is een duurzame en energiezuinige keuze voor elke huiseigenaar.