Classic Flame Lexington

De Classic Flame Lexington sfeerhaard is een elegante en functionele elektrische haard die ontworpen is om een gezellige sfeer te creëren in elke ruimte. Het heeft een klassieke uitstraling met zijn slanke lijnen, sierlijke details en kersenafwerking.

De haard maakt gebruik van de gepatenteerde Spectrafire-technologie van Classic Flame, waardoor het realistische vlammen en gloei-effecten kan creëren met verschillende kleuren en helderheidsniveaus. Dit geeft de illusie van een echte open haard zonder de nadelen van rook of gevaarlijke gassen.

De Classic Flame Lexington sfeerhaard heeft ook een verwarmingsfunctie met instelbare thermostaat en ventilator om de warmte efficiënt te verspreiden. Het kan tot 400 vierkante voet verwarmen en heeft verschillende vermogensinstellingen die kunnen worden aangepast aan de gewenste warmte-intensiteit.

Het apparaat is eenvoudig te installeren en heeft geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die in een appartement wonen of voor wie het installeren van een traditionele open haard geen optie is.

Bovendien heeft de Classic Flame Lexington sfeerhaard ook een afstandsbediening, waarmee je de vlamhoogte, kleur en helderheid kunt aanpassen en de verwarmingsfunctie kunt bedienen zonder op te staan van je stoel.

Al met al is de Classic Flame Lexington sfeerhaard een prachtig en functioneel apparaat dat gemakkelijk een gezellige sfeer kan creëren in elke ruimte. Het biedt alle voordelen van een echte open haard zonder de nadelen en biedt een energiezuinig alternatief voor traditionele open haarden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb