British Fires Holbury

De British Fires Holbury is een sfeerhaard die ontworpen is om de sfeer van een traditionele open haard te creëren, zonder de noodzaak van een schoorsteen of brandstof. Het is een elektrische haard die werkt door middel van het genereren van warmte via een elektrisch element en het gebruik van LED-verlichting om het effect van vlammen te creëren.

 

De Holbury sfeerhaard is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een realistische houtset, die de uitstraling van een traditionele open haard nabootst. Het apparaat heeft ook een thermostaatfunctie en een afstandsbediening, waarmee u de temperatuur en de vlammen vanuit uw stoel kunt regelen.

 

De Holbury sfeerhaard heeft een vermogen van 1,5 kW en kan een ruimte van ongeveer 15 vierkante meter verwarmen. Het apparaat heeft ook verschillende beveiligingsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, om de veiligheid van uw huis te garanderen.

 

De British Fires Holbury sfeerhaard is een elegante en efficiënte manier om de sfeer van een open haard te creëren zonder de nadelen van traditionele open haarden. Het is belangrijk om de instructies en specificaties van het apparaat zorgvuldig te lezen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor uw specifieke behoeften en veiligheidsvereisten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb