Aflamo Unique

De Aflamo Unique is een prachtige elektrische sfeerhaard die is ontworpen om de sfeer van een echte open haard na te bootsen. Het apparaat heeft een uniek ontwerp dat eruitziet als een moderne kunstinstallatie en zal een echte blikvanger zijn in uw interieur.

 

De Aflamo Unique heeft een rechthoekige vorm en is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de juiste maat voor uw ruimte kunt kiezen. Het heeft een stijlvolle zwarte afwerking en een glazen voorkant, waardoor het er elegant en modern uitziet.

 

De sfeerhaard maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie om een realistisch vuurbeeld te creëren dat vrijwel niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. De vlammen bewegen op de achtergrond van een verlichte houtset en zijn instelbaar op verschillende intensiteitsniveaus en kleuren, zodat u de haard naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

 

De Aflamo Unique sfeerhaard wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u het vuurbeeld, de temperatuur en de helderheid van de vlammen kunt aanpassen. Het apparaat heeft ook een thermostaat en een timerfunctie, zodat u het kunt instellen om op bepaalde tijden in- of uit te schakelen.

 

De haard is zeer energiezuinig en heeft een laag energieverbruik. Het heeft geen gasaansluiting nodig en kan gemakkelijk worden aangesloten op een standaard stopcontact. Het is dus een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw huis of kantoorruimte.

 

De Aflamo Unique sfeerhaard is ook zeer veilig in gebruik. Omdat er geen echt vuur is, zijn er geen vonken of rook die uit de haard komen. Bovendien heeft de haard een oververhittingsbeveiliging en schakelt deze automatisch uit als hij te warm wordt.

 

Kortom, de Aflamo Unique sfeerhaard is een prachtige en elegante haard met een realistisch vlameffect. Het is energiezuinig, veilig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle sfeerhaard voor hun huis of kantoor.